lauantai 11. maaliskuuta 2017

Juoksukaverikirja

Nyt onkin ollut pitkä tauko sekä juoksemisesta kuin tänne kirjoittamisesta.
Kevät koittaa ja kisat lähestyy, joten koitan palata taas lenkkipoluille. 

Takomorunnersin juoksukaverikirja


Kuka olet: Katariina, kolmekymppinen pieni viipottaja.




Missä päin vaikutat: Etelä ja Varsinais-Suomessa enimmäkseen tulee liikuttua. Olen aika liikkuvaista sorttia kaikessa mielessä. Hyvien tanssituntien perässä voi muutaman sata kilometriä matkustaa vaikka tietysti toivoisi niiden olevan kotikaupungissa tai muuten matkan varrella.

Mitä teet työksesi: Laitan rahoja jakoon niitä tarvitseville


Mitä harrastat: Lattarit on lähellä sydäntä, mutta hyvien tanssien puutteessa juoksulenkkikin kelpaa. Latinissimo tanssit on ihan parasta. Kerran viikossa tulee myös käytyä kahvakuulailemassa ja perus jumpassa.


Lempiruokasi: Kanapasta



Mitkä on lempilajisi: Salsa on kaikista mieluisinta. Sopivan vauhdikasta ja samalla naisellista menevää musiikkia unohtamatta.


Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: Asics. Luotettava ja kestää menossa kuin menossa.


Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: Midnightrun on ihan paras ja sitä voin lämpimästi suositella muillekin. Ensi syksyn ilmoittautuminenkin on jo hoidettu pois päiväjärjestyksestä ettei vaan pääse unohtumaan.


Mikä on paras juoksutuloksesi: Muutaman kerran olen jopa ollut ensimmäinen ja pari pokaaliakin löytyy vitriinistäni.


Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Ensimmäinen puolimaraton juostuna ja fiilis oli maalissa hyvin epätodellinen. Voitin itseni ja aikakin oli yli puoli tuntia parempi mitä kuvittelin. Ei pitäisi aliarvioida itseään vaan luottaa enemmän itseensä.


Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: Jaksain kyllä ja menen vaikka läpi harmaan kiven mikäli niin päätän. Monipuolinen liikunta takaa jaksamisen lenkeilläkin vaikka en olisi viimeiseen kuukauteen käynyt kertaakaan juoksemassa. Tietysti pohkeet voi olla hieman jumissa, mutta kyllä se aikanaan menee ohi. Tanssitunnit vaan vievät aina pidemmän korren.


Entä heikkoutesi: En malta tehdä mitään rauhallisesti vaan hiki päässä on mentävä eteenpäin.


Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Kävisin niillä tanssitunneilla minne en nyt ehdi. Harras toive, joka ei taida ihan heti toteutua.


Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Olisipa enemmän aikaa käydä lenkeillä. Kaikkea vaan ei voi ehtiä.


Missä maassa haluaisit juosta: Espanja tai Latviakin voisi olla hieno. Ulkomaan kisat ovat vielä toistaiseksi vaan kaukainen haave, jonka toivottavasti joskus saan toteutettua. Viroon myös tekisi mieli mennä kisaamaan. Se olisi ainakin helposti toteutettavissa. Pitäisi vaan saada joku juoksukaveri mukaan niin varmasti olisin jo pakkaamassa lenkkareitani matkalaukkuun.


Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: Pieni, mutta pippurinen. 



Ihanaa kevään odotusta muillekin. Tänään olikin hieno aurinkoinen päivä ja tietkin olivat sulaneet eikä pelloillakaan paljoa enää lunta ollut. Kyllä se kevät sieltä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti